200 فاکتور سئو

اما 200 فاکتور سئو برای رتبه بندی چه هستند. برخی ثابت شده اند. برخی بحث برانگیز هستند. برخی دیگر هم حدس هستند.

همه این فاکتورها در این صفحه گردآوری شده اند:

این فاکتورها به دسته های زیر تقسیم می شوند:

فاکتورهای دامنه

فاکتورها در سطح صفحات سایت

فاکتور های در سطح سایت

فاکتورهای بک لینک

فاکتورهای تعامل کاربران

قوانین خاص الگوریتم گوگل

سیگنال های برند ( Brand Signals)

عوامل وب هرزنامه در سایت

فاکتورهای اسپم خارج از سایت

فاکتورهای رتبه بندی گوگل برای دامنه
1. عمر دامنه: بسیاری از سئوکاران معتقدند که گوگل ذاتاً به دامنه های قدیمی تر اعتماد بیشتری دارد. با این حال، جان مولر از گوگل گفته است که “سن دامنه به هیچ چیز کمک نمی کند”

2. کلمه کلیدی در دامنه: داشتن یک کلمه کلیدی در نام دامنه شما باعث افزایش سئوی قبلی شما نمی شود. اما همچنان به عنوان یک سیگنال مرتبط عمل می کند.

با توجه به این فاکتور اگر در حوزه کفش فعالیت دارید نام دامنه bestshoes. com نمی تواند به شما کمک کند.

3. طول عمر دامنه

از زبان یک متخصص گوگل:

دامنه‌های با ارزش اغلب برای چندین سال رزرو می‌شوند، در حالی که دامنه‌های معمولی (کار راه انداز) به ندرت برای بیش از یک سال تمدید می‌شوند. بنابراین، تاریخ انقضای دامنه در آینده می تواند به عنوان عاملی برای پیش بینی ارزش دامنه مورد استفاده قرار گیرد.

4. کلمه کلیدی در زیر دامنه: پنل حرفه ای Moz موافق است که یک کلمه کلیدی که در زیر دامنه ظاهر می شود می تواند رتبه بندی را افزایش دهد.







5. تاریخچه دامنه: سایتی با مالکیت ناپایدار یا چندین بار افت ممکن است به Google بگوید که تاریخچه سایت را “بازنشانی” کند و پیوندهای اشاره شده به دامنه را نفی کند. یا در موارد خاص، دامنه جریمه شده ممکن است جریمه را به مالک جدید منتقل کند.

6. دامنه تطبیق دقیق(Exact Match Domain): دامنه های تطبیق دقیق احتمالاً فواید چندانی برای سئو مستقیم ندارند. اما اگر EMD شما یک سایت با کیفیت پایین است، در برابر به روز رسانی EMD آسیب پذیر است.

دامنه تطبیق دقیق یا Exact Match Domain چیست؟
دامنه تطبیق دقیق (یا به صورت مخفف EMD)، نام دامنه ای است که با کوئری جستجوی کاربران مطابقت دارد. حال این کوئری جستجو می تواند یک کلمه کلیدی یا یک عبارت کلیدی باشد. صاحبان وب سایت ها با تصور اینکه کوئری های جستجو ترافیک خوبی را وارد وب سایت می کنند، دامنه تطبیق دقیق را برای فعالیت وب سایت خود انتخاب می کنند. در زیر چند مثال از این سبک دامنه ها لیست شده است:

تورپوکت.com

تورتایلند.com

رینگ-لایت.com

7. WhoIs عمومی در مقابل خصوصی: اطلاعات WhoIs شخصی ممکن است نشانه ای از “چیزی برای پنهان کردن” باشد.

8. مجازات مالک WhoIs: اگر گوگل شخص خاصی را به عنوان هرزنامه معرفی کند، منطقی است که سایر سایت های متعلق به آن شخص را مورد بررسی دقیق قرار می دهد.

9. پسوند TLD کشور: داشتن یک دامنه با کد کشور (.cn، .pt، .ca) گاهی اوقات می تواند به رتبه سایت برای آن کشور خاص کمک کند. اما می تواند توانایی سایت برای رتبه بندی جهانی را محدود کند.

فاکتورهای رتبه بندی گوگل برای صفحات وب
10. استفاده کلمه کلیدی در تگ title: اگرچه به اندازه گذشته مهم نیست، تگ عنوان شما همچنان یک سیگنال مهم SEO در صفحه به شمار می رود.







11. تگ عنوان با کلمه کلیدی شروع شود: طبق گفته Moz، تگ های عنوانی که با یک کلمه کلیدی شروع می شوند، نسبت به تگ های عنوان که کلمه کلیدی در انتهای تگ ظاهر می شود، عملکرد بهتری دارند.

12. کلمه کلیدی در تگ توضیحات: گوگل از تگ توضیحات متا به عنوان سیگنال رتبه بندی مستقیم استفاده نمی کند. با این حال، برچسب توضیحات شما می تواند بر نرخ کلیک تأثیر بگذارد، که یک فاکتور اصلی رتبه بندی است.

13. کلمه کلیدی در تگ H1 ظاهر می شود: تگ های H1 یک “برچسب عنوان دوم” هستند. بر اساس نتایج یک مطالعه همبستگی، همراه با برچسب عنوان شما، گوگل از تگ H1 شما به عنوان سیگنال ارتباط ثانویه استفاده می کند:





14. TF-IDF: یک روش فانتزی برای گفتن: “چند وقت یک بار یک کلمه خاص در یک سند ظاهر می شود؟”. هر چه آن کلمه بیشتر در یک صفحه ظاهر شود، احتمال اینکه صفحه مربوط به آن کلمه باشد بیشتر است. گوگل احتمالا از نسخه پیچیده TF-IDF استفاده می کند.

15. طول محتوا: محتوای با کلمات بیشتر می تواند وسعت بیشتری را پوشش دهد و احتمالاً در الگوریتم در مقایسه با مقالات کوتاه تر و سطحی ارجح است. در واقع، یک مطالعه اخیر در صنعت فاکتورهای رتبه بندی نشان داد که میانگین نتایج صفحه اول گوگل حدود 1400 کلمه است.







16. فهرست مطالب: استفاده از فهرست مطالب مرتبط می تواند به گوگل کمک کند تا محتوای صفحه شما را بهتر درک کند. همچنین می تواند منجر به نمایش Site links در نتایج شود:







17. کلمات کلیدی LSI: کلمات کلیدی LSI به موتورهای جستجو کمک می کند تا از کلماتی که بیش از یک معنی دارند معنی استخراج کنند (به عنوان مثال: Apple the computer company vs. Apple the fruit). وجود/غیاب LSI احتمالاً به عنوان یک سیگنال کیفیت محتوا نیز عمل می کند.

18. کلمات کلیدی LSI در تگ های عنوان و توضیحات: مانند محتوای صفحه وب، کلمات کلیدی LSI در متا تگ‌های صفحه احتمالاً به گوگل کمک می‌کنند تا بین کلماتی با چندین معانی بالقوه تشخیص دهد. همچنین ممکن است به عنوان یک سیگنال مرتبط عمل کند.

19. صفحه موضوع را پوشش می دهد عمیق: ارتباط واضحی بین عمق پوشش موضوع و رتبه بندی گوگل وجود دارد. بنابراین، صفحاتی که هر زاویه‌ای را پوشش می‌دهند، احتمالاً در مقابل صفحاتی که فقط یک موضوع را تا حدی پوشش می‌دهند، لبه دارند.







20. سرعت بارگذاری صفحه از طریق HTML: هم گوگل و هم بینگ از سرعت صفحه به عنوان یک عامل رتبه بندی استفاده می کنند. گوگل اکنون از داده های واقعی کاربر کروم برای ارزیابی سرعت بارگیری استفاده می کند.

21. استفاده از AMP: در حالی که AMP یک عامل رتبه‌بندی مستقیم Google نیست، ممکن است برای رتبه‌بندی در نسخه موبایلی Google News Carousel الزامی باشد.



22. Entity Match: آیا محتوای صفحه با «موجودی» که کاربر در جستجوی آن است مطابقت دارد؟ اگر چنین است، آن صفحه ممکن است رتبه بندی آن کلمه کلیدی را افزایش دهد.



23. مرغ مگس خوار گوگل: این “تغییر الگوریتم” به گوگل کمک کرد تا از کلمات کلیدی فراتر برود. به لطف مرغ مگس خوار، گوگل اکنون می تواند موضوع یک صفحه وب را بهتر درک کند.



24. محتوای تکراری: محتوای یکسان در همان سایت (حتی کمی اصلاح شده) می تواند بر روی دید موتور جستجوی سایت تأثیر منفی بگذارد.



25. Rel=Canonical: در صورت استفاده صحیح، استفاده از این برچسب ممکن است مانع از جریمه کردن سایت شما توسط گوگل برای محتوای تکراری شود.

26. بهینه سازی تصویر: تصاویر از طریق نام فایل، متن جایگزین، عنوان، توضیحات و عنوان، سیگنال های مرتبط با موتورهای جستجو را ارسال می کنند.

27. تازگی محتوا: به روز رسانی کافئین Google به نفع محتوای اخیرا منتشر شده یا به روز شده است، به ویژه برای جستجوهای حساس به زمان.







28. بزرگی به روز رسانی محتوا: اهمیت ویرایش ها و تغییرات نیز به عنوان یک عامل تازگی عمل می کند. افزودن یا حذف کل بخش‌ها مهم‌تر از جابه‌جایی ترتیب چند کلمه یا رفع اشتباه تایپی است.

29. به روز رسانی صفحه تاریخی: هر چند وقت یکبار صفحه در طول زمان به روز شده است؟ روزانه، هفتگی، هر 5 سال یکبار؟ فراوانی به روز رسانی صفحه نیز در تازگی نقش دارد.

30. برجستگی کلمه کلیدی: اینکه یک کلمه کلیدی در 100 کلمه اول محتوای یک صفحه ظاهر شود با رتبه بندی صفحه اول گوگل مرتبط است.

31. کلمه کلیدی در برچسب های H2، H3: اینکه کلمه کلیدی شما به عنوان عنوان فرعی در قالب H2 یا H3 ظاهر شود، ممکن است سیگنال مرتبط ضعیف دیگری باشد. در واقع، جان مولر، کارمند گوگل می‌گوید:

“این تگ های عنوان در HTML به ما کمک می کنند تا ساختار صفحه را درک کنیم.”

32. کیفیت لینک خروجی: بسیاری از سئوکاران فکر می کنند که پیوند دادن به سایت های معتبر به ارسال سیگنال های اعتماد به گوگل کمک می کند. و این توسط یک مطالعه صنعتی اخیر تأیید شده است.

33. موضوع پیوند خروجی: طبق الگوریتم Hilltop، گوگل ممکن است از محتوای صفحاتی که به آنها پیوند می دهید به عنوان سیگنال مرتبط استفاده کند. برای مثال، اگر صفحه‌ای در مورد اتومبیل‌ها دارید که به صفحات مرتبط با فیلم پیوند می‌دهد، ممکن است به Google بگوید که صفحه شما درباره فیلم اتومبیل‌ها است، نه اتومبیل.

34. گرامر و املا: گرامر و املای مناسب یک سیگنال با کیفیت است، اگرچه کاتز چند سال پیش پیام های متفاوتی در مورد مهم بودن یا نبودن این موضوع داد.

35. محتوای سندیکایی: آیا محتوای صفحه اصلی است؟ اگر از یک صفحه ایندکس شده کپی شده باشد، رتبه ای نیز نخواهد داشت… یا ممکن است اصلا ایندکس نشود.

36. به روز رسانی مناسب برای موبایل: اغلب به عنوان “Mobilegeddon” شناخته می شود، این به روز رسانی به صفحاتی که به درستی برای دستگاه های تلفن همراه بهینه شده بودند پاداش می دهد.

37. قابلیت استفاده از تلفن همراه: وب سایت هایی که کاربران تلفن همراه می توانند به راحتی از آنها استفاده کنند ممکن است در «فهرست اول موبایل» گوگل برتری داشته باشند.Details

38. محتوای “پنهان” در تلفن همراه: محتوای پنهان در دستگاه های تلفن همراه ممکن است در مقابل محتوای کاملاً قابل مشاهده نمایه نشود (یا ممکن است به اندازه آن سنگین وزن نشود). با این حال، اخیراً یکی از کارمندان Google اعلام کرده است که محتوای پنهان مشکلی ندارد. اما همچنین گفت که در همان ویدیو، “…اگر محتوای انتقادی است باید قابل مشاهده باشد…”.

39. «محتوای تکمیلی» مفید: بر اساس سند دستورالعمل های رتبه بندی گوگل که اکنون عمومی شده است، محتوای مکمل مفید نشانگر کیفیت صفحه (و در نتیجه رتبه بندی گوگل) است. به عنوان مثال می توان به مبدل ارز، ماشین حساب بهره وام و دستور العمل های تعاملی اشاره کرد.

40. محتوای پنهان در پشت برگه ها: آیا کاربران باید روی یک برگه کلیک کنند تا برخی از محتوای صفحه شما نشان داده شود؟ اگر چنین است، گوگل گفته است که این محتوا “ممکن است ایندکس نشود”.

41. تعداد پیوندهای خروجی: بسیاری از OBL های dofollow می توانند رتبه صفحه “نشت” کنند، که می تواند به رتبه بندی آن صفحه آسیب برساند.


برای مطالعه این مقاله از تیم هانت به لینک زیر مراجعه نمایید:

200 فاکتور سئو

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *